Fana Skoleteater feirer seg selv – og det kan du også!

Med ”1929 – Oppgjøret i Capo By” spilles den 25. musikalkomedien siden gjenoppstarten av Fana Skoleteater i 1986/87, og dette skal selvfølgelig markeres!

Tidligere medlemmer av skoleteateret oppfordres til å kjøpe billetter til ekstraforestillingen lørdag 15. januar kl. 17:00 (www.billettservice.no), der man forhåpentligvis kan treffe på gamle kjente og i tillegg sørge for god, gammel (?) stemning under den flotte forestillingen! Mange mennesker fra ulike sesonger av teateret har allerede meldt sin ankomst.

Senere på kvelden arrangeres det en jubileumsfest i Gimle Selskapslokaler på Slettebakken som i lengre tid har vært annonsert, hovedsakelig på sosiale medier som facebook. Betalingsfristen er for leeengst gått ut og festen er for leeengst fullbooket, men kanskje festsjef Christer Kjørsvik er medgjørlig dersom man ikke har fått med seg informasjonen tidligere, men likevel ønsker å henge seg på. Sjekk i så fall facebook-gruppen ”Fana Skoleteater – 25 års jubileumsfest” og send melding til arrangørene, men vær rask!

Vi gleder oss uansett til en feststemt forestilling lørdag ettermiddag! Velkommen!