Klart for "Nattens Sønner" på Fana Skoleteater

 

Daniel H. Kristoffersen, Håkon J. Lien, Nicolas A. Michelsen og Jørgen Stensrud (bildet) er klare for å ta over stafettpinnen som Fana Skoleteaters instruktører, og sistnevnte kan røpe at publikum skal tas med til et „mørkt London på 1700-tallet“.

Til helgen (8. – 9. september) er det klart for audition.

 

Det er ikke mer enn to sesonger siden Jørgen Stensrud selv sto på skoleteaterets scene for siste gang, som mafiaboss i Capo By, men den unge instruktøren kan ikke vente med å komme tilbake. «Jeg er selvsagt litt smånervøs, men jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg tror dette skal bli en fantastisk opplevelse», forteller Stensrud. «Jeg vet hvor fantastisk gøy det er å stå på den scenen og fremføre et stykke som det ligger utrolig mange lange arbeidstimer bak».

Han vil ikke avsløre alle detaljer om årets stykke, men det er klart at forestillingen vil få navnet «Nattens Sønner». «Det finner sted i London, i en tid der en hensynsløs konge regjerer, og sult og nød preger landet. I et vertshus i utkanten av byen danner det seg en motstandsbevegelse som kaller seg Nattens Sønner», forteller mannen som har hovedansvaret for manuset.

Til helgen er det klart for audition, og instruktøren oppfordrer alle som har lyst – og tid – til å stå på Fana skoleteaters scene til å stille opp. Detaljer om audition vil bli slått opp på skolen denne uken.