K-styret søker nye medlemmer for 2011/2012-sesongen

Fana Skoleteaters Kontinuitetsstyre (K-styret) består av tidligere medlemmer av Fana Skoleteater, og skal være et rådgivende organ for det sittende driftsstyret. K-styret skal godkjenne driftsstyrets budsjett og regnskap og forvalte det økonomiske overskuddet. Tanken er at mens driftsstyret tenker på årets sesong, kan K-styret tenke mer langsiktig på teaterets ve og vel.  

K-styret møtes omtrent et par ganger i halvåret – mer ved behov – og er selvsagt innom teateret i intensivuken og spilleperioden. Møtene brukes stort sett til å spise pizza og utveksle siste sladder om teateret – med andre ord: Tonen er nokså uformell. Men vi trår til når vi må. 

Ettersom to av våre medlemmer i år har permisjon fra K-styret, er vi på utkikk etter nye medlemmer med et brennende engasjement for skoleteateret. Vanligvis sitter medlemmer i fire år av gangen, men situasjonen gjør at det denne sesongen er mulighet for å prøve seg uten å binde seg for flere år fremover.

Vi oppfordrer uansett alle som er opptatt av Fana Skoleteater til å sende en uformell henvendelse per mail til K-styresjef Walther Hamre på k @ fanaskoleteater . no . Alle ”søkere” er hjertelig velkomne, men det kan være en fordel om det er et par år siden du selv gikk på skolen. Dessuten har K-styret et stort underskudd på jenter akkurat nå, så vi håper på henvendelser fra den delen av befolkningen!